#Teleormanleaks! Cele Mai Bune Glume Despre Valiza Cu Documente Tel Drum

0

Geanta cu documente ale companiei Tel Drum găsită de un sătean pe un câmp din Teleorman a devenit fenomenul media al momentului. Încă de duminică dimineața, știrea a explodat pe internet, sute de glume savuroase făcând deliciul internauților pe rețelele de socializare. 

Realizatorii filmului Moromeţii 2, de exemplu, au postat pe Facebook o imagine din pelicula recent lansată, însoţită de mesajul “Ţăran din Teleorman găsind o valiză cu documente în fundul curţii. Din #16noiembrie rupe tăcerea!”. Iar 16 noiembrie este chiar data la care filmul va ajunge în cinematografe.

Pe marginea acestui subiect a glumit şi publicitarul Alexandru Pomană. Acesta a postat pe pagina personală de facebook o poză a tabloului realizată de pictorul Octav Băncilă, lucrare devenită un simbol al Răscoalei din 1907. Postarea este însoţită de mesajul “Poză rară cu ţăranul care aduce valiza”.

Iar la Sibiu, deja-celebrul protest mut care scoate, de mai bine de 300 de zile oameni în stradă, s-a pliat pe subiectul momentului. Protestatarii “Vă vedem din Sibiu” au anunţat că demarează “Operaţiunea Valiza”. Au ieşit în stradă cu genţi şi spun că mesajul pe care vor să-l transmită este, citez: ” Valiza cu mizerii e cel mai bun rezumat al guvernării PSD”.

Fotografia postată de Goovernu rumeniei.

Fotografia postată de Goovernu rumeniei.

Fotografia postată de Mistodie.

Fotografia postată de Goovernu rumeniei.

Fotografia postată de Prazlamentul RoMâniei.

Sâmbătă seară ar fi fost găsită o geantă cu documente ale companiei Tel Drum de un sătean pe un câmp din Teleorman. Sunt informaţii importante din interiorul firmei, date pe care procurorii anti-corupţie nu le-au găsit când au făcut percheziţii anul trecut în ancheta ce îl vizează şi pe Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman. Până acum liderul PSD nu a reacţionat. Localnicul care ar fi făcut descoperirea a luat legătura cu jurnalişti de la Rise Project.

Citește și Cioloș:PNL refuză cu obstinație să se reformeze, rămâne în zona clasei politice vechi, USR face o treabă excelentă la nivel organizatoric

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele