Teodorovici: Statul român nu a fost un partener pentru mediul de afaceri

0

Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat că ”statul român nu a fost un partener pentru mediul de afaceri”, ba chiar mai mult, ”a dus multe zone la faliment, la insolvenţă, la dispariţia unor firme”.

”Statul, faţă de primăriile care sunt în situaţii dificile, vine şi le mai trânteşte una: le blochează conturi, nu-i mai lasă pe primari să facă investiţii, este o aberaţie. Statul trebuie să se îngrijească ca lucrurile să meargă în continuare, ca acele proiecte să fie duse la bun sfârşit. Tu, stat, vii şi într-o firmă dai şi mai tare? Pentru cea mai mică întârziere, imediat îi opeşti conturile, îi pui sechestru, o execuţi. Este o abordare care trebuie schimbată. Statul român, din păcate trebuie să o spun, nu a fost un partener pentru mediul de afaceri. Statul a girat, prin prezenţa multor incompetenţi în funcţiile acelea de reprezentanţi ai statului în consiliile de administraţie în companiile de stat. Statul este cel care a girat, care a dus multe zone la faliment, la insolvenţă, la disppariţia unor firme”, a spus ministrul de Finanţe, la Antena 3.

Citește și: De referendum: program prelungit pentru eliberarea actelor de identitate expirate, pierdute, furate sau deteriorate

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele