Theo Rose și Anghel Damian, formează cel mai nou cuplu din showbiz

1

Theo Rose, 24 de ani, și Anghel Damian, 30 de ani, formează cel mai nou cuplu. Cântăreața și actorul au fost surprinși pe stradă, într-o dimineață, sărutându-se pasional, scrie Cancan. Dovada sunt chiar imaginile cu cei doi.

Până de curând, Theo Rose apărea fericită alături de iubitul ei, Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin. Aveau o relație fericită de cinci ani de zile, însă ea nu fusese cerută în căsătorie, nici nu se gândeau să facă acest pas.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.

Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea vedeta pentru VIVA!.

Theo Rose și Anghel Damian, săruturi pasionale pe stradă. Formează cel mai nou cuplu din showbiz

Fosta relație a lui Anghel Damian

De partea cealaltă e Anghel Damian, tânărul actor, regizor și scenarist, care se iubea de o bună perioadă de timp cu actrița Lia Bugnar.

23 de ani e diferența de vârstă dintre ei, însă el spunea că asta nu contează. „Eu am învățat enorm de mult de la ea. Ne-am cunoscut pe scenă, unde am avut o relație antagonică, dar în viață a fost altceva. Trăim împreună, lucrăm împreună, e o relație armonioasă. Asta-i tot ce contează”, a declarat Anghel Damian în urmă cu ceva vreme în emisiunea lui Cătălin Măruță de la PRO TV.

Theo Rose și Anghel Damian, săruturi pasionale pe stradă. Formează cel mai nou cuplu din showbiz

Vezi și: Vocea României revine. Cine sunt antrenorii sezonului 10

Acum, Theo Rose s-a despărțit de Alex Leonte, iar Anghel Damian de Lia Bugnar.

Cântăreața și actorul s-au apropiat foarte mult și formează cel mai nou cuplu. Theo Rose a fost văzută de către cei de la CANCAN când pleca de la apartamentul regizorului împreună cu acesta, sărutându-se pătimaș.

Theo Rose s-a combinat cu Anghel Damian, iar CANCAN are poze cu sărutul lor

Theo Rose joacă în serialul ”Clanul”

Mai mult decât atât, Theo Rose joacă în serialul „Clanul” ce va fi difuzat la PRO TV și este regizat de Anghel Damian.

Acum, Theo Rose își face debutul în actorie. Anghel Damian a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei. „Ea nu a luat rolul pentru că este Theo Rose, a fost cea mai bună actriță pe acel personaj. A fost o revelație.

Evident, nu o știi din perspectiva asta, o știi din perspectiva publică, e o cântăreață arhicunoscută, mereu în trend, dar nu știi ce capacități actoricești are. Le intuiești. Pur și simplu a fost o surpriză. Adică sunt actrițe tinere care joacă și teatru și film, dar nu au fost la nivelul ei”, a declarat Anghel Damian pentru EGO.ro.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele