Ticăloșie sau prostie, Ciolacu anunță că școlile vor fi închise

0

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, la Râmnicu Sărat, în cadrul unei vizite electorale pe care o face în judeţul Buzău, că şcolile vor fi închise după alegerile locale şi elevii vor face orele online.

 

E greu de încadrat această declarație, mai ales că e greu de crezut că Ciolacu nu știe că în țara noastră mai au loc niște alegeri, parlamentare, în luna decembrie, iar dacă totul este electoral, atunci cu siguranță că școlile ar rămâne deschise pe acest considerent.

Purificator anti-covid pe Casoteca.ro

Întrebat cum comentează că tot mai multe şcoli din ţară se închid după ce copii sau profesori sunt depistaţi pozitiv cu SARS-CoV-2, liderul PSD a spus că oricum acestea se vor închide de luni.

”Oameni buni, nu v-aţi lămurit că şcolile au fost deschise electoral? Doamna Anisie, vineri, a dat un ordin către inspectoratele şcolare ca după alegerile locale se va face învăţământ online, uitând că peste 800.000 de elevi, adică peste 5.000 de localităţi, nu au acces la internet. Totul, absolut totul nu fac decât electoral. Şcolile se vor închide după alegerile locale, altfel de ce ar fi dat această circulară?!”, a spus Marcel Ciolacu.

 

Coronavirus: 1767 de cazuri noi de COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele