TikTok vrea să angajeze 3.000 de ingineri

0
- Reclama -

TikTok intenţionează să angajeze aproximativ 3.000 de ingineri în următorii trei ani, majoritatea în Europa, Canada şi Singapore.

 

Planul arată că populara aplicaţie video nu a renunţat la planurile sale de expansiune, în pofida incertitudilor legate de proprietarii săi. Preşedintele american Donald Trump a ordonat companiei mamă ByteDance, din China, să vândă TikTok, pe fondul îngrijorărilor legate de securitatea datelor personale ale utilizatorilor pe care le gestionează

„Pentru a sprijini dezvoltarea noastră rapidă la nivel mondial, intenţionăm să continuăm extinderea echipei globale de ingineri a TikTok, inclusiv adăugarea a aproximativ 3.000 de ingineri în Canada, Europa, Singapore, precum şi în SUA, în următorii trei ani”, a spus un purtător de cuvânt al TikTok.

Statele Unite vor rămâne unul dintre centrele de inginerie ale companiei şi vom angaja mai mult personal, a adăugat purtătorul de cuvânt.

- Reclama -

Vezi și Casoteca.ro/magazin/

În prezent, există aproximativ 1.000 de ingineri care lucrează pentru TikTok în afara Chinei, aproape jumătate dintre ei având sediul în Mountain View, California.

Nicușor Dan: toată lumea va avea căldură și apă caldă

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele