Tineri prinși de poliție, legați și loviți de jandarmi

0

Tinerii urmăriţi de poliţiştii din Baia Mare aproape 60 de kilometri, deoarece au refuzat să oprească, forţând astfel agenţii să folosescă armele de foc, au fost loviţi de un jandarm. După ce imaginile au apărut în presă, Jandarmeria a început o anchetă.

În filmul publicat de Observator Tv se poate vedea cum un om în uniformă îi loveşte pe cei doi tineri, care erau culcaţi la pământ, imobilizaţi. „Aventura” celor doi tineri a început într-o benzinărie din Baia Mare. Martorii spun că aflaţi sub influenţa substanţelor interzise, au alimentat fără să plătească şi au plecat.

Citește și Parchetul militar s-a autosesizat în cazul intervenției jandarmilor de la Topoloveni

Poliţiştii, care fuseseră informaţi de mama şoferului că acesta a refuzat să-i returneze maşina împrumutată anterior, au organizat un blocaj rutier în zona localităţii Şomcuta Mare. Şoferul Ford-ului a refuzat să oprească şi a intrat în plin într-o maşină de Poliţie. Astfel, a reuşit să îşi continue deplasarea. Poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical, dar şi în maşina celor doi. În timpul umăririi, şoferul a acroşat alte două maşini.

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele