Tinerii Social Democrați împărțiți între copii amăgiți și beizadele

0

Înfășurate bine într-o perdea de minciuni, promisiuni și proiecte nerealizabile desăvârșesc starea de spirit a tinerelor speranțe PSD-iste.

Citiți și Victor Ponta demască PD-L-istul care alungă tinerii din PSD. Fostul prim-ministru construiește un nou partid!

Prima linie a partidului stat, organizația de tineret formată din beizadele și oportuniști este modelul de succes după care sunt păcăliți lipitorii de afișe, elevi cu vârste sub 18 ani folosiți ilegal de PSD în scopuri electorale sub denumirea de “Ligă a Elevilor”, postacii de pe Facebook și toți cei folosiți de șefii de cartiere și responsabilii de străzi, fiecare după structurile organizatorice locale din fiecare localitate în parte.

2016 a fost a doua recrutare de mânji tineri, după tunul USL-ist din 2012, atunci când beizadelele au gafat și și-au etalat mușchii de la tribuna Camerei Deputaților susținându-și apărarea în fața colegilor solidari împotriva cererilor de ridicare a imunității parlamentare la cererea procurorilor anticorupție.

Astăzi, Daddy Dragnea i-a răsplătit pe toți șefii de județe ai tinerilor PSD-iști cu un fotoliu de parlamentar, iar pe beizadelele primarilor, șefilor de consilii județene și tătucilor d-alde Țuțuianu, ministrul Iordache OUG 13 sau alți grei PSD-iști, cu ranguri de miniștrii și înalți funcționari.

Către toată funcționărimea publică românească:

Știți cine vă reprezintă?

O cheamă Andreea Arcan Apostol, are 27 de ani, e invidioasă pe Daniela Crudu şi a fost “unsă” vicepreședinte în cadrul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici (ANFP) cu rang de secretar de stat.

Andreea a dorit de mică să devină prezentatoare a rubricii meteo de la Kanal D. Turcii au găsit alta mai bună, aşa că Andreea s-a mulţumit cu un post de prezentatoare la Giga TV, fostul post al lui Gheorghe Ştefan (Pinalti).

Se pare că diva de Neamţ a ajuns în graţiile lui Dragnea, prin intermediul lui Ionel Arsene, denumit şi deputatul porno. Andreea mai are însă şi alte calităţi sau “competenţe profesionale”, printre care: este fiica senatoarei PSD de Neamţ , Emilia Arcan.

Alte beizadele PSD-iste în funcții “grele” la stat:

Fiica PSD-istului Marian Iordache (tăticul OUG 13 – “Noaptea ca Hoții!”), Delia Iordache este angajată de la începutul acestui an la Cancelaria BNR, care se ocupă de Muzeul Băncii Centrale, de proiectele de educaţie financiară, de relaţiile cu publicul ale Băncii Naţionale şi de biblioteca BNR. Fiica ministrului “Altă întrebare?” a ocupat, înainte de a ajunge la banca centrală, o funcţie în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, la departamentul Relaţia cu Românii de pretutindeni.

Sabina Bădălău, fiica preşedintelui executiv al PSD, Nicolae Bădălău, este, din vara acestui an, angajată la protocolul Aeroportului Otopeni, acolo unde ocupă funcţia de Director al departamentului Conformare, Calitate, Siguranţă şi Mediu. Anterior, fiica baronului numărul 2 din PSD a fost angajată ca asistent manager la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, în perioada 2014-2015.

Fiica premierul Mihai Tudose, Diana, pe de altă parte, nu este angajată într-una dintre instituțiile publice, însă este, încă de la vârsta de 19 ani patroana unei firme specializate în distribuţia energiei electrice. Diana Tudose este, din 2011, asociată cu 50% în Energreen Distribution SRL Bucureşti. Firma fiicei premierului Tudose are două sedii și este în stare de funcționare, dar cu toate acestea nu a declarat nici un fel de activitate de la înfiinţare până în prezent, potrivit România Liberă.

Pe scurt, treaba stă în felul următor: Până una alta, prostitorii de elevi și studenți intitulați sugestiv președinți TSD de județe au astăzi un loc călduț în Parlamentul României și au votat în turmă căderea propriului guvern, minciunile Olguței Vasilescu și au suținut “Noaptea ca Hoții”, celebra ordonanță 13.

Așadar, tânăra generație 2020, se pregătește de o frumoasă și binemeritată opoziție și nicidecum acces la mult-visatul ciolan bugetar de ros.

Cătălina Ștefănescu, fost deputat PSD de Teleorman, propulsată de Liviu Dragnea, astăzi iubita lui Dan Șova

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele