TNT devine Warner TV

0
- Reclama -

Warner TV va fi lansată oficial în România pe 23 octombrie 2021. Noul post de televiziune va înlocui TNT în cadrul unui amplu proces de rebranding la nivel european.

 

Televiziunea, deţinută de WarnerMedia, va oferi telespectatorilor conţinut premium, blockbustere şi seriale apreciate în întreaga lume, garantând o experienţă de divertisment variată.

Warner TV se poziţionează astfel ca parte din unul dintre cele mai cunoscute branduri media din lume, Warner Bros.

Utilizarea numelui Warner Bros., care este reprezentativ pentru povestea sa unică, pentru conţinutul său de calitate şi pentru storytelling-ul remarcabil, va duce, de asemenea, la o creştere a gradului de conştientizare a mărcii.

- Reclama -

Brandul Warner TV a fost deja introdus cu succes în Franţa, iar posturile TNT vor fi redenumite treptat şi în celelalte teritorii europene unde TNT este prezent.

Hannes Heyelmann, Head of Programming Europa, Orientul Mijlociu şi Africa la WarnerMedia, declară: „Din această toamnă, TNT va deveni Warner TV. România şi Polonia sunt pieţe importante pentru noi şi întrucât Warner Bros. este un brand faimos şi îndrăgit, credem cu tărie că Warner TV va oferi fanilor noştri din aceste teritorii o experienţă completă prin filmele apreciate şi serii de succes”.

Papa Francisc a fost internat într-un spital din Roma

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele