Toma Coconea, start într-o cursă de 1.138 de kilometri

0
Toma Coconea (ROM) poses for portrait during the Red Bull X-Alps 2013 preshoot at Bischling in Werfenweng, Austria on July 2nd, 2013

Toma Coconea a ocupat locul al patrulea în prologul cursei de anduranță Red Bull X-Alps, a cărui lungime a fost scurtată de organizatori din cauza vremii capricioase din Austria.

Sportivii erau pregătiți pentru un prolog de 36 km de alergare și zbor cu parapanta în jurul munților și lacului din SalzburgerLand, cu start și finiș în pitorescul sătuc austriac Fuschl am See. Însă, vântul, care bătea cu putere de la sud-vest, a făcut organizatorii să ia decizia de a scurta traseul, înlăturând punctul doi, de la Schafberg, loc în care se putea ajunge doar în zbor. Toma Coconea (42 ani) a participat la toate concursurile Red Bull X-Alps de până acum, iar în anul 2011 s-a clasat pe locul al doilea.Startul oficial în Red Bull X-Alps va fi dat pe 2 iulie din Salzburg, în concurs fiind înscriși 32 de atleți din 21 de țări. Ei se vor întrece într-o cursă de 1.138 de kilometri, trebuind să străbată Munții Alpi pe jos sau în zbor cu parapanta, până la Monaco.

 

sursa foto:redbullxalps.com

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele