Tomac acuză USR că face jocurile PSD

0
- Reclama -

Liderul PMP, Eugen Tomac susține că partidul şi-a dorit candidat comun pentru Primăria Capitalei, fiind chiar primul care a avansat numele lui Nicuşor Dan, însă USR s-a opus.

 

Eugen Tomac a postat, marţi, un text pe Facebook, intitulat ”Miza PMP pentru alegerile din Bucureşti”.

”În primul rând, îi invit pe toţi cei care ne acuză nejustificat să renunţe la dubla măsură şi să-i întrebe pe cei din USR de ce nu şi-au dorit un front comun anti-PSD în Capitală. PMP şi-a dorit candidat comun, dar USR s-a opus”, a scris Tomac. Acesta afirmă că PMP a fost primul partid care a avansat numele pentru candidatul comun. ”Conducerea USR a fost ultima care şi-a asumat această candidatură, impunând totodată condiţia de a nu invita PMP în acest front politic comun. Dacă cineva face jocurile PSD în Bucureşti, aceia sunt cei de la USR”, a mai scris liderul PMP:

Eugen Tomac afirmă că partidul are datoria de a merge cu cei mai buni candidaţi la alegerile viitoare.”Noi suntem obligaţi să mergem cu cei mai buni candidaţi la Primăria Capitaliei şi la sectoare, pentru că nu a existat dorinţă, nici voinţă pentru candidaţi comuni anti-PSD”, a mai transmis Tomac.

- Reclama -

 

Citește și: Promovabilitatea concursului naţional de titularizare după contestaţii este de 60,76%

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele