Tomac: Este cea mai mare victorie a opoziţiei

0

Liderul PMP, Eugen Tomac, a spus că astăzi a fost obținută ”cea mai mare victorie a opoziţiei”.

”Astăzi plenul Camerei Deputaţilor, în mod suveran, i-a revocat din funcţie pe Liviu Dragnea şi Florin Iordache. Românii trebuie să ştie că PSD nu mai deţine acea majoritate pe care o avea în Parlament şi la ora actuală au fugit pur şi simplu de un vot regulamentar pe care noi l-am propus”, a spus Eugen Tomac. Potrivit acestuia, vicepreşedintele Marilen Pintea a supus plenului cele două puncte de pe ordinea de zi. ”La ora actuală Liviu Dragnea şi Florin Iordache sunt foşti lideri ai Camerei Deputaţilor, asa este marea victorie a opoziţiei”, a mai spus Tomac.

Preşedintele USR, Dan Barna, şi liderul PMP, Eugen Tomac, susţin că Liviu Dragnea şi Florin Iordache au fost revocaţi din funcţiile de conducere de la Camera Deputaţilor. ”Majoritatea care a sufocat România doi ani de zile nu mai există”, susţine Dan Barna, în timp ce Eugen Tomac clamează ”cea mai mare victorie a opoziţiei”.

”Ceea ce s-a întâmplat astăzi este mult mai important, este important din multe puncte de vedere. Primul dintre ele este evident, acela că majoritatea care a sufocat România doi ani de zile nu mai există, au fost aproape două ore în care s-a încercat cu disperare definirea unei majorităţi care s-a dovedit foarte clar că nu mai există. Vor fi desigur antologice în istoria noastră politică imaginile cu Florin Iordache înfipt disperat în scaunul acela şi tremurând precum piftia, dar ceea ce am văzut astăzi este că în momentul în care există o colaborare consistentă şi o mobilizare foarte bună a opoziţiei, există posibilitatea ca această majoritate care sufocă România, această majoritate PSD-ALDE, să fie destructurată. Rezultatul de astăzi perfect legal….”, susţine Dan Barna.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele