Toni Greblă, votat de Parlament în funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente

1
- Reclama -

Candidatul susţinut de PSD, Toni Greblă a fost votat marţi de plenul Parlamentului în funcţia de preşedinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP), pentru un mandat de 8 ani, cu 251 de voturi pentru şi 110 voturi împotrivă.

 

Candidatul AUR, Iulia Andreea Băbeanu, din partea AUR, a primit 37 de voturi pentru şi 324 de voturi împotrivă, iar candidatul USR, Cristian Preda, a primit 73 de voturi pentru şi 288 de voturi împotrivă.
Senatorul Radu Mihail a declarat în plenul reunit că ”astăzi, PSD se pregăteşte să captureze cea mai importantă instituţie pentru alegerile pentru democraţia din România, cu mâna PNL”.

”Încă o dată, pentru a nu ştiu câta oară, PNL ne arată şi arată românilor că nu este decât un accesoriu insignifiant la PSD. PNL este brelocul PSD, pentru că se pregăteşte să dea un vot, astăzi, unui politruc PSD”, a spus Mihail.

Ludovic Orban, liderul Forţa Dreptei a spus la rândul lui că alegerea şefului AEP are loc în contextul în care Guvernul refuză de un an şi jumătate să respecte Constituţia şi legea, prin faptul că nu organizează alegeri în localităţile care nu mai au primari.

- Reclama -

Titi Aur, despre prețurile la RCA: „Facem daună mare, plătim asigurare mare. Suntem primii la sânge pe șosea” (AUDIO)

”Mă adresez în special celor care mi-au fost colegi şi care au fost alături de mine în campanie, spunând de dimineaţă până seară: Votaşi PNL! Scăpaţi de PSD! (..) Astăzi, în România, avem de-a face cu un stat capturat aproape în integralitate de reprezentanţii PSD, de la Curtea Constituţională, la Curtea de Conturi, de la Consiliul Legislativ, condus de fostul coleg PSd care măcelărea Codurile Penale, legile justiţiei (..) până la Avocatul Poporului, de la ANRE până la ANCOM”, a spus Orban.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele