Torţa olimpică a sosit la Tokyo

0

Torţa olimpică a sosit la Tokyo, vineri, moment marcat de o ceremonie discretă, la o zi după ce organizatorii au decis că Jocurile Olimpice se vor desfăşura fără spectatori, din cauza propagării coronavirusului.

 

Yuriko Koike, guvernatorul oraşului Tokyo, a marcat startul ultimei părţi a ştafetei cu două săptămâni înainte de startul JO.

“Din cauza impactului noului coronavirus, a fost uneori imposibil să fie purtată torţa pe drumurile publice. Însă trecându-se peste situaţia dificilă cu dorinţele puternice ale tuturor celor din ţară şi prin diverse mijloace, s-a ajuns la acest punct, ca o cale de speranţă. Mi-ar plăcea ca cei din ştafetă să poarte torţa cu tot sufletul şi astfel aceasta să ajungă la Stadionul Olimpic”, a spus Koike de pe scena instalată la Komazawa Olympic Park.

În ciuda vremii ploioase şi a faptului că ceremonia s-a desfăşurat fără public, au fost prezente aproximativ 100 de persoane cu dorinţa de a vedea torţa care a trecut deja prib 46 din cele 47 de prefecturi ale ţării.

Halep nu merge la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele