Tot ce trebuie să știi despre sprâncenele decolorate. De ce acest trend face furori printre vedete

0

O tendință puțin așteptată, sprâncenele decolorate, apare peste tot în acest moment. Kendall Jenner a apărut așa la Met Gala și nu este singura celebritate care s-a aliniat trend-ului. Ai aici tot ce trebuie să știi despre sprâncenele decolorate.

Sprâncenele decolorate pot fi cunoscute și ca „sprâncene invizibile” și nu sunt folosite doar pentru un machiaj spectaculos, de eveniment.

Surorile model Bella și Gigi Hadid și-au decolorat sprâncenele pentru show-ul Versace din toamna 2022, arătând o privire aprigă.

Tot ce trebuie să știi despre sprâncenele decolorate

Toată lumea, de la Lizzo la Kim Kardashian, a experimentat moda sprâncenele decolorate și, la fel ca sprâncenele stufoase, este clar că tendința sprâncenelor decolorate nu se apropie de sfârșit.

Pe măsură ce toamna își intră în drepturi, sprâncenele decolorate sunt modalitatea perfectă de a crea un aspect îndrăzneț chiar și atunci când corpul este acoperit din cap până în picioare.

Gigi Hadid într-un top alb, cu sprâncenele vopsite, în timp ce defilează pentru un show de modă al lui Marc Jacobs

Asigură-te că decolorantul este potrivit pentru pielea ta

Dacă vrei să faci tu însuți sprâncene decolorate, află de aici un sfat important. Make-up artistul Emily Cheng a spus că sprâncenele decolorate sunt un alt mod de a te distra și de a experimenta cu look-ul.

Ea a împărtășit, de asemenea, câteva sfaturi pentru cele care vor să adopte trend-ul. Dacă nu ești mulțumită de rezultat, poți oricând să folosești o vopsea pentru a reveni rapid la culoarea anterioară a sprâncenelor, scrie thelist.com.

În primul rând, e important să cureți zona sprâncenelor și apoi să aplici o cremă hidratantă. Acest lucru este pentru a proteja pielea delicată din zona sprâncenelor împotriva iritației ce poate apărea după folosirea decolorantului.

Dacă nu ai mai folosit niciodată decolorant, cel mai bine este să faci un test înainte. Chanel Brow, Jimena Garcia, avertizează că decolorantul nu este pentru toată lumea. Dacă ai pielea foarte sensibilă sau te confrunți cu o erupție, stai departe deocamdată pentru a preveni alte daune.

Julia Fox care și-a vopsit spârncenele blonde în timp ce ia masa în oraș

Apelează la ajutorul specialiștilor pentru rezultate perfecte

Folosește un microaplicator pentru gene pentru a te asigura că fiecare zonă este acoperită. Lasă apoi decolorantul timp de 10 minute. După expirarea timpului, verifică dacă sprâncenele s-au albit, apoi curăță bine tot decolorantul.

Jimena Garcia, specialist în sprâncene a recomandat să apelezi la o prietenă pentru a aplica decolorantul pe sprâncene. Cu toate acestea, Garcia a mai spus că ar trebui să mergi la un profesionist pentru a-ți albi sprâncenele, dacă este posibil. Decolorantul este o substanță chimică periculoasă.

Cu toate acestea, dacă ești hotărâtă să faci asta, Garcia spune că ar putea fi nevoie de mai multe ședințe de decolorare pentru a obține culoarea dorită.

Mai ales dacă părul este închis la culoare. Pentru a elimina subtonurile galben-alama, ea a spus că ar trebui să aplici un șampon violet după albire.

E important să lași câteva minute înainte de a clăti bine. Pentru a preveni decolorarea prea des, atât Cheng, cât și Garcia spun că folosirea corectorului este grozavă pentru secțiunile unde părul crește la rădăcină. Cheng spune că eyelinerul alb este bun și pentru a obține o culoare mai deschisă.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele