Trafic restricționat în weekend la București pentru un maraton

0

Traficul rutier va fi restricționat în weekend la București pentru un maraton începând de sâmbătă după amiază până duminică.

Restricțiile rutiere se vor aplica sâmbătă, 6 aprilie, începând cu orele 18.00 pânâ la încheierea evenimentului din 7 aprilie, orele 15.00.

Se va restricționa traficul rutier pe Bd. Libertății între Splaiul Independenței și Bd. Națiunile Unite ambele sensuri precum și pe Splaiul Independenței, sensul dinspre Pod Hașdeu până la Pod Izvor, pentru amenajarea zonelor de start-sosire, iar pe 7 aprilie, începând cu orele 07.30 se va face delimitarea curselor sportive și a culoarelor de urgență cu garduri și bandă de către organizator.

Sunt recomandate următoarele rute ocolitoare: pentru ziua de sâmbătă, 6 aprilie, începând cu orele 18.00, recomandăm evitarea Splaiului Independenței între Podul Hașdeu și Podul Izvor și folosirea str. Hașdeu, Bdul Națiunile Unite, continuare pe Splaiul Independenței.

Pentru ziua de duminică, 7 aprilie, recomandăm următoarele rute: pentru relația sud-nord (nord-sud) se poate circula fără restricții pe str. Știrbei Vodă, Calea Victoriei, Bdul Regina Elisabeta, Piața Universității, Bdul Carol I sau str. Berzei, str.Buzești, Piața Victoriei.

Conducătorii auto care utilizează aplicația gratuită pentru navigație rutieră Waze, vor fi informați despre perioada restricțiilor rutiere, despre segmentele supuse acestor restrictii cât și despre rutele alternative.

Bucharest RUNNING CLUB şi Comunitatea Waze România se află în al patrulea an de parteneriat. Experienţa dobândită în urma evenimentelor anterioare face ca aplicația să ofere în timp real inchiderile și deschiderile traficului gradual, pe măsură ce traseul de alergare este eliberat.

În intervalele orare mai sus menționate, liniile de transport în comun care trec pe aceste trasee vor fi deviate.

Image by hbieser from Pixabay

Cititi si Heliport, pe acoperișul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii “M. S. Curie”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele