Traseism tur – retur, doi pesediști au revenit în partid

0

Deputatul Horia Nasra, fostul preşedinte al PSD Cluj care plecase din partid la Pro România în urmă cu o săptămână, a anunţat, miercuri, pe Facebook, că revine în PSD Cluj şi că nu va vota moţiunea, la fel şi colegul său, deputatul Cornel Itu.

“Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, a afirmat Nasra.
“Astăzi m-am întors acasă, în PSD Cluj. Partidul în care am crescut şi în care mi-am petrecut tinereţea are nevoie de mine şi este de datoria mea să fiu alături de colegii şi prietenii mei. Nu am semnat textul moţiunii şi nu o voi vota, la fel şi colegul meu, dl. Cornel Itu. Am fost, suntem şi vom fi oameni de stânga şi nu putem vota această elucubraţie liberală!”, afirmă, într-o postare pe Facebook, Gabriel Horia Nasra.El spune că nu poate gira venirea la putere a liberalilor “care îşi propun tăieri salariale, disponibilizări în masă în sectorul bugetar şi îngheţarea proiectelor de dezvoltare ale comunităţilor locale, finanţate prin PNDL sau FDI”.

Citește și: Twitter a anunţat că adresele de email şi numerele de telefon ale utilizatorilor ar fi putut să fie folosite ”incorect”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele