Tratamentul cu hidroxiclorochină nu este așa de sigur precum se pretinde

0
pastile antibiotice farmaceutice

Un spital din Franţa a încetat să mai folosească un tratament experimental cu hidroxiclorochină după ce a fost dovedit că substanţa reprezintă un „risc major” pentru inimă.

Spitalul Universitar din Nisa este unul dintre numeroasele centre medicale care testează hidroxiclorochina în cazul pacienţilor cu Covid-19.

A fost anunţat că a fost ales pentru studiu pe 22 martie. Un comunicat transmis de spital arată că aici au fost aplicate 4 tratamente experimentale, unul dintre ele incluzând hidroxiclorochina. Prin testări este verificată eficienţa şi sunt observate efectele secundare.Profesorul Émile Ferrari, şeful departamentului de cardiologie de la spitalul Pasteur din Nisa, a declarat într-un interviu pentru Nice-Matin, citat de newsweek.com, că au fost deja indentificate efectele secundare, iar în cazul unor pacienţi tratamentele acestea au fost suspendate din cauza riscurilor.

Citește și: Ministerul Transporturilor discută cu CE în vederea acordării unui ajutor de 130 milioane euro pentru TAROM şi Blue Air

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele