Tribunalul București a decis că greva STB este ilegală

1
siij

Tribunalul București a decis, vineri, că greva STB este ilegală. Dezbaterile au durat aproximativ o oră și jumătate. Instanța a dispus încetarea grevei ca ilegală și reluarea imediată a activității.

 

Vezi și Adrian Criţ, STB: propune sindicatului reprezentativ deschiderea negocierilor pentru contractul colectiv de muncă

Tribunalul București a suspendat joi greva STB și a dispus ”reluarea imediată a activității”, potrivit deciziei pronunțate. Însă greva a continuat și vineri, în ciuda deciziei Tribunalului.

Greva angajaților de la Societatea de Transport București (STB) continuă și vineri, pentru a doua zi consecutiv. Primarul Nicușor Dan s-a întâlnit cu reprezentanți ai STB la prima oră a dimineții și au discutat timp de patru ore. Directorul general al STB, Adrian Criț a declarat că angajații își periclitează locul de muncă continuând greva după ce o decizie judecătorească executorie de joi a stabilit că șoferii trebuie să reia activitatea. Primarul a subliniat, de asemenea, că s-a discutat ipoteza întreruperii contractelor de muncă pentru angajații care nu-și respectă contractele individuale de muncă spunând că ”este o opțiune reală”.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele