„Tricolorii” – învinși și acasă de Muntenegru în Liga Națiunilor

2

Naționala de fotbal a fost umilită de Muntenegru și în returul de pe stadionul Giulești: 3-0, în etapa a 4-a a Ligii Națiunilor, iar publicul a strigat „Rușine să vă fie!” și „Demisia!”.

„Eroul” oaspeților a fost Mugosa, care a reușit un hat trick, după ce marcase un gol și în prima manșă.

Reprezentativa condusă de Edward Iordănescu rămâne cu 3 puncte din 4 meciuri, în campania din luna iunie din Nations League.

Înaintea pauzei, „tricolorii” s-au remarcat mai ales în apărare, unde au reușit să evite deschiderea scorului, dar numai până în minutul 42, când Mugosa a marcat pentru prima oară.

Singura dublă ocazie a României a fost irosită rând, pe rând, în minutul 45, de Răzvan Marin și Ștefănescu, șutul primului fiind respins în bară, pentru ca al doilea să retrimită în portar.

Partea secundă a debutat cu o jumătate de ocazie a lui Ștefănescu, urmată de majorarea scorului de către același Mugosa, în minutul 56, cu o lovitură de cap.

La doar 8 minute distanță, Mugosa a făcut tripla, cu un șut frumos din marginea careului.

În fine, în minutul 77, oaspeții au fost la un pas de a duce scorul la 0-4, din fericire însă pentru „tricolori”, Niță a fost la post evitând autogolul lui Vlad Chiricheș, care a avut din nou o evoluție slabă.

Meciul s-a terminat într-un cor de huiduieli, fanii români scandând „Demisia!” și „Rușine să vă fie!”, în timp ce îi aplaudau pe adversari.

Astfel, România rămâne pe ultimul loc în grupă după primele 4 partide și nu mai are șanse de a ocupa primul loc în grupă, fiind în pericol să retrogradeze în a 3-a grupă valorică a Ligii Națiunilor.

2 comentarii

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele