Tricolorii se confruntă cu ”puternica” selecționată a Insulelor Feroe

0

Naţionala României dispută astăzi cel de-al doilea meci din preiminariile EURO 2020. După eşecul la limită din Suedia, 1-2, tricolorii joacă împotriva selecționatei Insulelor Feroe.

”Placa” tocită cu ”nu mai există echipe mici” a fost repusă pe tapet, total penibil, în condițiile în care aceeași protagoniști nu ratează ocazia să vorbească de ”echipele mari” atunci când întâlnesc formații precum Spania, Italia, Germania…

“Eu cred că ceea ce s-a întâmplat în Malta a fost poate o zi mai slabă prinsă de echipa din Insulele Feroe (n.r. Malata a învins Feroe cu 2-1). Din ce am analizat eu, e o echipă bine aşezată în teren. Din punct de vedere tactic, în deplasările cu echipele mai bune din Europa, joacă un sistem cu cinci fundaşi, patru mijlocaşi şi un singur atacant, încearcă să se închidă cât mai bine, să închidă bine culoarele, să joace mult pe contraatac. Se bazează foarte mult pe fazele fixe, când au asemenea faze, sunt foarte periculoşi, au jucători foarte înalţi şi masivi. Dar cred că până la urmă trebuie să fim atenţi, nu mai există echipă mică în Europa în momentul de faţă şi fiecare meci trebuie să îl tratăm cu cea mai mare seriozitate” a declarat selecţionerul Cosmin Contra.

Partida cu Insulele Feroe, ora 21:45, se dispută pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” şi va fi transmisă de Pro TV.

Citește și: Tarcea spune că Iordache face ”o imixtiune inacceptabilă în actul de justiţie”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele