Trump spune că se simte bine, din spital

0

Președintele Trump, vizibil afectat de CVOID-19, a transmis într-un nou mesaj video că se simte mult mai bine. Liderul american a petrecut a doua noapte în spital și continuă tratamentul. Medicul Casei Albe declara că starea președintelui este bună și își păstrează un optimism rezervat, dar următoarele zile vor fi decisive.

 

Numărul apropiaților Casei Albe confirmați pozitiv cu COVID-19 crește de la zi la zi, iar Senatul american și-a suspendat activitatea.

Biden: Donald Trump este un ”cretin perfect”

După încă o noapte în spital Donald Trump a anunțat că se simte mult mai bine. Într-un mesaj video șeful statului a mulțumit medicilor și susținătorilor și a oferit mai multe detalii despre starea de sănătate.

Următoarele zile sunt critice, lucru menționat și de Trump și de medicii care îl tratează.

Președintele american este în continuare tratat cu Remdesivir, medicamentul pentru Ebola dovedit eficient și împotriva coronavirsului, după ce vineri a primit și o doză dintr-un tratament experimental. Susținătorii președintelui continuă să se adune în fața spitalului Walter Reed, dar sunt și americani care au ceea ce numesc o “compasiune limitată” pentru șeful statului.

Între timp crește numărul apropiaților Casei Albe testați pozitiv. Sunt cel puțin 6 cazuri confirmate, jumătate fiind politicieni republicani importanți. Senatul american a anunțat că, în fața acestei situații, își suspendă activitatea până pe 19 octombrie.

Nu lăsa COVID în clasă la copiii tăi, cumpără un purificator anti-coronavirus, vezi aici

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele