Trump vrea să candideze pentru un nou mandat la Casa Albă: „Nu văd pe nimeni care mă poate învinge”

0

Președintele SUA, Donald Trump, a declarat că intenționează să candideze pentru un nou mandat la alegerile din 2020 deoarece ”toată lumea vrea să o fac” şi că nu există candidaţi democraţi care să îl poată învinge, a scris Mail on Sunday, citat de Reuters.

Întrebat de jurnalistul britanic Piers Morgan, într-un interviu dat vineri, dacă va candida din nou în 2020, Trump a fost citat de Mail on Sunday spunând: ”Ei bine, cu siguranţă intenţionez să fac asta. Se pare că toată lumea vrea să o fac”. Trump a spus că nu vede niciun democrat care să îl poate învinge: ”Nu văd pe nimeni. Îi știu pe toți și nu văd pe nimeni”.

Pe de altă parte, Trump a dat detalii despre dicuția privată avută cu Regina Elisabeta a II-a, încălcând astfel  protocolul regal.

Întrebat dacă a discutat despre Brexit, președintele american a confirmat.

„Ea a spus, şi are dreptate, că este o problemă foarte complexă, cred că nimeni nu îşi imagina cât de complexă va fi. Toată lumea a crezut că va fi aşa: e simplu, aderăm sau nu aderăm, sau să vedem ce se va întâmpla”, a declarat el.

Întrebat dacă a simțit că regina l-a plăcut, Trump a spus ”Ei, bine, nu vreau să vorbesc în numele ei, dar vă pot spune că mie mi-a plăcut de ea. De obicei asta ajută. Mi-a plăcut mult de ea”, adăugând: “Foarte elegantă. Şi foarte frumoasă. A fost ceva foarte special”.

Citește și Trump l-a amenințat pe premierul japonez că-i va trimite 25 de milioane de mexicani

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele