Trupa de rock Metallica isi lanseaza propriul brand de whiskey

0
- Reclama -

Metallica intenționează să lanseze o marcă de whisky produsă la propria distilerie.

Din acest proiect face parte si fostul mare distilator Dave Pickerell, care a lucrat pentru Maker’s Mark și care în prezent manageriaza WhistlePig.

Potrivit lui Pickerell, Metallica are în vedere trei locații ca bază pentru deshiderea afacerii: San Francisco, Louisville și Nashville, orasul de origine al trupei rock.

Danny Wimmer, managerul festivalui de muzica rock Bourbon & Beyond, este incantat de aceasta idee a trupei si mentioneaza intr-un articol pentru WhiskyCast casuccesul pe care l-a inregistrat formatia ca si trupa rock va fi un atu in lansarea propriului brand de whiskey, iar tot mediul de business din aceasta industrie va avea de castigat”.

Citeste aici si despre principalele provocari ale startup-urilor

- Reclama -

Aceasta nu este prima incercare a trupei Metallica de a se lansa în industria băuturilor, formatia rock colaborand anterior si cu Budweiser pentru lansarea unei beri în ediție limitată.

Metallica a fost formată în anul 1981 de către bateristul Lars Ulrich și vocalistul / chitaristul James Hetfield . Pana in prezent trupa a lansat 10 albume de studio, 4 albume live, castigand totodata si 9 premii Grammy.

De-a lungul anilor, o serie de trupe rock și heavy metal și-au lansat propriile mărci de băuturi, precum Iron Maiden, Motorhead, AC/DC si The Rolling Stones.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele