Tudorel Toader face dezvăluiri: Proiectele erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea ședințelor de guvern

0

Ministrul demisionar al Justiţiei, Tudorel Toader, începe să facă dezvăluiri pe Facebook. Duminică seară, Tudorel Toader a scris că proiectele de acte normative erau aduse la avizare cu câteva ore înaintea şedinţelor de guvern, iar apoi se invocau întârzieri ale Ministerului Justiţei.

Tudorel Toader a postat, luni dimineață, o fotografie cu umbra sa în holul Ministerului de Justiție.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2309610239283313&set=a.1384604131783933&type=3&theater

„La MJ !”, este mesajul are descrie fotografia inedită a ministrului.


Tudorel Toader mai scrie că uneori se întâmpla şi invers: mai întâi se vorbea despre întârziere, după care proiectul era trimis pentru avizare.

„O simpla întrebare !
Recunoaște cineva faptul că proiectele de acte normative erau aduse, uneori, spre avizare cu câteva ore înaintea ședintei de Guvern, ca apoi să evoce o anumită întârziere de la MJ ?

PS: Adevărat este și faptul că uneori se ” întampla” exact invers – mai întâi se evoca întârzierea la MJ, după care se aducea proiectul de act normativ spre avizare”, scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Sâmbătă, ministrul demisionar a precizat, într-o replică pentru Liviu Dragnea, tot pe reţeaua de socializare, că nu a blocat şi nici nu a întârziat procedura de avizare şi de adoptare a actelor normative.

Citeşte şi Tudorel Toader şi-a dat demisia: „Dăncilă decide ce face cu ea“

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele