Tudose atacă Guvernul: „Cine plătește cele 900 de milioane de € aferente întârzierii bugetului?”

0

Fostul premier al României, Mihai Tudose, a acuzat PSD de „ipocrizie și minciună.” Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Mihai Tudose a scris:

„Despre ipocrizie… Și minciună. PSD a postat pe site-ul propriu că e jale. Că Președintele nu a promulgat bugetul și că România pierde zilnic 20 milioane de euro din cauza aceasta. Presupunem că e corect (cu toate că nu e).

Dar dacă e corect ceea ce zice PSDragnea, putem să întrebăm cine plătește cele 900 de milioane de euro aferente întârzierii prezentării și adoptării? Fiindcă bugetul a fost adoptat pe 15 februarie. Deci poate ne spune PSDragnea cum e cu cele 900 de milioane de euro.”

Reacția vine în urma unui mesaj postat pe pagina de Facebook a PSD.

„În fiecare zi se amână construcția a câte 40 de noi creșe sau grădinițe. De ce? Atât ne costă toana lui Iohannis de a bloca bugetul de stat.

Guvernul a alocat pentru 2019 circa 5 miliarde euro pentru investiții noi. Acestea însă nu pot fi demarate pentru că Iohannis pune bețe-n roate guvernării PSD.

Este primul președinte al României care contestă bugetul propriei țări la Curtea Constituțională. Asta înseamnă că în fiecare zi lucrătoare din 2019 care trece fără buget adoptat, valoarea medie a investițiilor întârziate în România este de 20 milioane euro! Dar pe Iohannis nu îl interesează investițiile și economia, ci doar campania sa electorală”.

Citește și Tudose: Dragnea aruncă pe piaţă idioţenii fabuloase

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele