Tudose, premierul lui Dragnea și Manda, consortul Olguței, șefii de campanie ai PSD își încordează mușchii la Ponta

0
mihai tudose
Mihai Tudose

Premierul care a preferat să nu onoreze vizita istorică a Prim Ministrului Japoniei în România, Tudose, și Claudiu Manda, consort al Olguței Vasilescu sunt pe cai mari în PSD. Cei doi conduc campnia electorală a PSD pentru alegerile locale și par extrem de verticali când vine vorba de fostul lor coleg de partid, Victor Ponta.

 

Cei doi declară ca discuțiile privind o alianță sau fuziune cu Pro România nu pot avea loc decât după ce partidul lui Victor Ponta poate demonstra că este capabil să treacă de pragul electoral.

Mihai Tudose s-a arătat sceptic că Pro România ar putea să se mențină în Legislativ după alegerile legislative. ”Azi Pro România e un partid-balama și cred că după alegeri nu o să mai fie în Parlament”, a spus Tudose, care a revenit în PSD de numai două luni, după un periplu în Pro România.

Citește cum Tudose a lipsit de la întâlnirea cu Premierul Japoniei Iohannis, primit la Tokyo de premierul japonez Shinzo Abe

Întrebat dacă există posibilitatea ca, la un moment dat, PSD să ”înghită” Pro România, Tudose a răspuns: ”Nici de înghițit nu înghițim orice”. ”Este toxic și e greu digerabil”, a adăugat Claudiu Manda, prezent la aceeași emisiune.

Manda s-a arătat iritat de schimbările frecvente de poziție față de PSD ale lui Victor Ponta, despre care a spus că este precum Monica Tatoiu care comentează la televizor pe orice subiect.

”E deja mult prea mult. Nu ai cum să ghicești a doua zi care va fi poziția acestui partid (…) Am putea discuta cu Pro România după ce trec testul de 5%. Victor Ponta este vicepreședinte pe la Renew și în România spui că ești stânga modernă și critici PSD…”, a adăugat Claudiu Manda.

 

 

 

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele