Tudose, revoltat de închidere piețelor

0

Vicepreşedintele PSD Mihai Tudose a acuzat Guvernul că este desprins de realitate prin măsura închiderii pieţelor, târgurilor şi a oboarelor. 

 

„Este o nebunie completă ceea ce se întâmplă, în special cu măsurile privind închiderea pieţelor, târgurilor, oboarelor, este o măsură care nu are nimic de-a face cu realitatea românească. Au dat ceva ca să dea, dacă nu cumva măsura trebuie să răspundă «necesităţilor» unora din Guvern, sau Guvernului în integralitatea lui, de creştere a cifrei de afaceri la supermaketuri, de creştere a importurilor.

Este un atac foarte dur, nejustificat, la adresa producătorului, la adresa cumpărătorului care vrea să ia o marfă bună şi ieftină şi proaspătă şi românească. Nu are nimic de-a face mesajul acesta cu mesajul fals al Guvernului – o minciună, tot clamează Guvernul că susţine economia românească, producătorul român, românul de rând şi, pe de altă parte, închide piaţa”, a explicat Mihai Tudose luni într-o conferinţă de presă la sediul PSD.

Social-democratul a mai spus că târgurile şi oboarele de la ţară au rol în principal în economia locală. Este încă o dovadă că sunt rupţi total de realitate fiindcă nu numai cei din marile oraşe cumpără din pieţe: acele târguri şi oboare de la ţară care se desfăşoară în principal săptămânal au rolul lor în mica economie locală”, a completat Tudose.

Coronavirus: 3.240 de cazuri noi de SARS-CoV-2

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele