Turcan: „L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”

0

Prim-vicepreşedintele Raluca Turcan a afirmat duminică, la mitingul de la Braşov, că dacă un social-democrat greşeste, el nu plăteşte, ci schimbă legea.

Turcan a afirmat în cadrul mitingului de duminică de la Braşov, că alegerile europarlamentare au fost o înşelătorie, PSD nespunând atunci de intervenţiile pe care intenţiona să le facă în domeniul justiţiei, potrivit News.ro.

“Alegerile trecute au fost o înşelătorie cap coadă. Aţi auzit în campania trecută vreun PSD-ist spunând că prima decizie a lor la guvernare va fi să spele două dosare definitive de corupţie cu condamnare la puşcărie cu executare pentru Liviu Dragnea? Nu, nu au spus niciun cuvânt. Aţi auzit vreun PSD-ist în campania trecută, spunând că prioritatea guvernării lor va fi eliberarea sau rejudecarea condamnaţilor definitiv pentru corupţie? Nu, nu au spus niciun cuvânt”, a declarat Raluca Turcan.

Turcan: „Un social-democrat care greşeşte schimbă legea”

Ea a precizat că orice om care greşeşte plăteşte, dar un social-democrat care greşeşte schimbă legea.

“Dacă unul dintre dumneavoastră greşeşte, plăteşte? Plăteşte mai devreme sau mai târziu. Dacă unul de la PSD greşeşte, plăteşte? Nu. Schimbă legea, calcă totul în picioare, votează în Parlament că negrul este alb şi în tot acest timp României îi este greu, economia e pusă pe butuci, educaţia e pusă pe butuci, educaţia e praf, în sănătate mor cu zile, în cancelariile internaţionale am ajuns subiect de bancuri. L-au omorât până şi pe Bulă şi l-au înlocuit cu Viorica Dăncilă”, a explicat prim-vicepreşedintele PNL.

Turcan: „Referendumul, ocazie cu care poate fi dat jos guvernul”

Raluca Turcan a spus celor prezenţi la Braşov că votul la referendum va fi o moţiune de cenzură, ocazie cu care poate fi dat jos acest guvern şi poate fi restabilită democraţia în România.

“Votul la referendum va fi o moţiune de cenzură şi vom avea ocazia să îl dăm jos pe Dragnea, să dăm jos acest guvern şi să restabilim democraţia în România pentru că este în pericol. Planul lor este unul diabolic. Au început cu slăbirea atribuţiilor preşedintelui României, au continuat cu DNA-ul, cu Curtea de Apel, acum dau asaltul la procurorul general, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. În aprilie schimbă Consiliul Fiscal, instituţia care supervizează cifrele şi economia României. Tot în aprilie pentru încă cinci ani îşi subordonează Avocatul Poporului, singura instituţie care poate să conteste ordonanţele de urgenţă”, a declarat Raluca Turcan.

Citește și Turcan vorbește despre Dăncilă „4 clase” pe Facebook

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele