Turismul românesc sub semnul impredictibilității

0
- Reclama -

La un an de la declanșarea pandemiei COVID-19, turismul românesc rămâne sub semnul impredictibilității: Când vor fi deblocate ajutoarele promise de autorități? Ce restricții vor mai trebui respectate în această vară? Vor aduce vaccinarea și vremea caldă o revenire a turismului?

 

Confruntați cu întârzierea acordării compensațiilor financiare și cu evoluția schimbătoare a situației sanitare, care forțează autoritățile să adopte măsuri restrictive, jucătorii din turism imaginează nenumărate scenarii de lucru, încercând să prevadă posibilele variante ale unui viitor incert.

Cea de a treia ediție a Conferinței Naționale pentru Turism Intern aduce în prim plan antreprenori, profesioniști și autorități din domeniu, care vor discuta despre cum va arăta turismul în 2021, dar și despre modul în care acest domeniu este nevoit să se reinventeze pentru a continua să existe. Evenimentul se va desfășura online, în 15 aprilie, începând cu ora 10.00.

Vezi și ”Turismul în Mamaia s-a manelizat”

Conferința este structurată în patru paneluri de discuție, fiecare cu o tematică specifică:

– Panelul întâi, dedicat reprezentanților instituțiilor de stat și private: ”Viitorul turismului românesc: Strategia incertitudinii”

- Reclama -

– Panelul al doilea, dedicat hotelierilor: ”Sezonul 2021: provocări și oportunități”

– Panelul al treilea, dedicat specialiștilor și consultanților din turism: ”Tendințe: Cum va arăta turismul postpandemie”

– Panelul al patrulea, dedicat specialiștilor în domeniul digital, cu aplicabilitate în ospitalitate: ”Viitorul: Revoluția digitalizării”

Ca speakeri în conferință și-au anunțat prezența nume importante din industria ospitalității, printre care: Călin Ile – Director Ibis Timișoara / președinte FIHR, Bellamy Zahiu – CEO și proprietarul Hotelului Savoy (Mamaia), Maria Stoian – președinte fondator ANTREC, Corina Martin – președinte de onoare al Asociației Patronale RESTO – Constanța, Simona Constantinescu – CEO Ana Hotels, Cristina Huzum – Deputy General Manager Sheraton Bucharest Hotel, Bogdan Gheorghe –  Direct booking and Technology consultant – Profit room (Polonia), Sean Morgan – Director of Research, Tourism Consumer Insights – STR (Marea Britanie) și Corina Macri – Președinte Federația Patronatelor din Industria Ospitalității (FIO).

Participarea la eveniment este gratuită. Cei care doresc să urmărească discuțiile se pot înscrie pe pagina evenimentului, la link-ul următor https://hopin.com/events/conferinta-nationala-pentru-turism-intern-3 . Informațiile actualizate despre speakeri și temele de discuție sunt prezentate în paginile de social media ale Hospitality Culture Institute.

Conferința Națională pentru Turism Intern, organizată de Hospitality Culture Institute, este un mediu pentru comunicare și schimb de informații, idei și experiențe între antreprenorii, specialiștii și instituțiile din acest domeniu, în contextul noilor realități care influențează industria ospitalității și turismul, în special. Prima ediție a conferinței a avut loc în luna iunie, 2020.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele