TVR a ”rezolvat” și Eurovision 2021

0

Televiziunea Română a decis ca interpreta Roxen să reprezinte ţara noastră la concursul Eurovision de anul viitor, după ce ediţia 2020 a fost anulată.

Decizia a fost luată pornind de la prevederile regulamentului Eurovision cu privire la selecţiile naţionale şi în acord cu partenerul Global Records, se arată într-un comunicat remis News.ro.

Ţările participante la concurs au libertatea de a păstra reprezentantul desemnat pentru ediţia din acest an sau pot alege un alt artist. Regulile cu privire la melodia interpretată rămân aceleaşi, astfel încât piesa va trebui lansată public după data de 1 septembrie 2021.

„Televiziunea Română a aşteptat confirmarea oficială din partea organizatorilor cu privire la posibilitatea participării interpreţilor selectaţi pentru ediţia din acest an, a discutat cu partenerul Global Records şi a decis ca Roxen să rămână reprezentanta României la acest concurs pentru ediţia din 2021. În aceste momente complexe, ne bucurăm să putem valoriza astfel investiţiile de resurse în organizarea Selecţiei Naţionale 2020 şi să respectăm, totodată, votul de încredere acordat deja lui Roxen. Am certitudinea că Roxen poate impresiona Europa prin atitudine, voce şi prezenţă, chiar dacă piesa selectată nu a avut ocazia să o facă. Vom gasi alt cântec pe care să îl iubim sau nu, dar pe care să nu îl poată ignora nici un ascultător de muzică bună“, a transmis Liana Stanciu, şef al delegaţiei României la Eurovision Song Contest.Roxen ar fi trebui să reprezinte România, în mai, la Rotterdam, cu piesa „Alcohol You”, compusă de Ionuţ Armas.

Citește și: Medicii explică de ce sunt grav afectați pacienții cu diabet de noul coronavirus

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele