Twitter restricționează și contul …unui vaccin

0

Dezvoltatorii vaccinului rusesc contra noului coronavirus Sputnik V au afirmat că accesul pe contul oficial de Twitter dedicat acestui vaccin a fost restricţionat de reţeaua americană de socializare.

 

Joi seara, accesul pe cont a fost restabilit, restricţionarea fiind provocată probabil de o breşă de securitate localizată în Virginia, SUA. “Contul Sputnik V @sputnikvaccine a fost restricţionat. Căutăm să stabilim motivele pentru aceasta”, a indicat într-un comunicat Fondul suveran rus (RDIF), care a finanţat vaccinul.

Contul oficial Sputnik V a afişat joi avertismentul “Atenţie: acest cont este temporar restricţionat”. El este totuşi accesibil dacă este folosit butonul “da, vezi profil”. Numit “Sputnik V” după primul satelit trimis în spaţiu de URSS în 1957, vaccinula  fost înregistrat în Rusia în august 2020.

Rusia a devenit prima ţară din lume care a omologat un vaccin contra noului coronavirus, chiar dacă şi-a atras critici la nivel internaţional în faţa unui anunţ considerat prematur, înainte de testele din faza a treia şi de publicarea rezultatelor ştiinţifice.

Vlad Voiculescu: vom avea probleme cu cantitatea mică de vaccin

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele