Udrea deranjată de comentariile de după ședința foto din Viva

0

Elena Udrea reacţionează la scandalul stârnit de interviul acordat revistei Viva, însoţit de mai multe fotografii. După mii de comentarii negative pe reţelele de socializare şi retragere a sponsorilor Viva, Udrea afirmă că situaţia relevă nivelul de ură şi divizare din societate.

“Dezbaterile provocate de aparitia fotografiei de pe coperta revistei Viva au depasit pana si asteptarile mele. Asa cum afirm in interviul din revista, dupa experienta mea in viata publica, sunt obisnuita ca de cele mai multe ori, ceea ce fac sau spun sa fie tratat cu patima exagerata, aspect pe care il voi discuta altadata. Virulenta de ieri a unora, arata insa mult mai mult decat interesul de a se raporta la cineva anume, la mine de data aceasta. Arata cat de departe merge astazi divizarea societatii, cat de bazata pe ura cultivata intentionat este aceasta divizare si cat de radicalizate sunt taberele.

Si despre acest subiect voi vorbi separat.

Acum, doar pentru cei real interesati si care nu au cumparat revista, public aici fotografiile care au aparut in formatul tiparit Viva si interviul pe care l-am dat, in integralitate.

P.S. Stiu ca este la moda in Romania sa se injure in gura mare, sa se dea si sa se ia… in piata publica, insa eu raman old fashion. Ca urmare, celor care cauta un spatiu virtual unde sa se descarce de frustrari prin mizerii si vulgaritati, le recomand sa paraseasca aceasta pagina, ca sa nu fiu nevoita sa ii blochez”, scrie Udrea pe Facebook.

 

Citește și Cristi Dănileț:Udrea e o infractoare condamnată definitiv pentru corupție care se sustrage de la executarea pedepsei

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele