Udrea se declară șocată de condamnare

0

Elena Udrea afirmă că sentinţa de marţi a Curţii de Apel Bucureşti prin care a fost condamnată la 8 ani de închisoare în dosarul campaniei electorale din 2009 a fost pentru ea un şoc şi că a revenit în ţară convinsă că ceva s-a schimbat în Justiţie.

 

”Pentru mine a fost un şoc. M-am întors în ţară cu convingerea că ceva s-a schimbat în Justiţie şi că poţi să te aperi, ceea ce eu nu am făcut în dosarul Gala Bute. Că poţi să te aperi, să aduci probe, şi să demonstrezi că acuzaţiile procurorilor doamnei Kovesi sunt nelegale, nedovedite”, a afirmat Udrea la Antena 3. Ea spus că a adus probe în dosar, că din acest punct de vedere este liniştită, a făcut tot ce se putea face şi că a adus toate probele care se puteau aduce că acuzaţiile procurorilor erau rupte de realitate.

”De ce au trebuit să mă condamne şi pe cele mai absurde dintre acuzaţii? Gândiţi-vă că există o acuzaţie de spălare de bani, în care procurorii spun că faptul că eu am folosit nişte bani cash în campania pentru referendum, sigur banii ăia veneau dintr-o faptă penală. Pentru că Elena Udrea e judecată şi în dosarul Gala Bute. Cu toate acestea, judecătoarea mă condamnă şi pentru această spălare de bani. Această femeie a ţinut să mă condamne pe fiecare acuzaţie a procurorilor. Dovadă mai mare de slugărnicie, de răspuns la comandă, că nu pot să cred că are ceva personal cu mine, nu pot să cred că mă urăşte pe mine atât de tare încât să ţină să mă condamne chiar şi pe cele mai absurde acuzaţii care s-au adus în acest dosar”, a declarat Udrea potrivit antena3.ro, fostul ministru reluând şi acuzaţiile referitoare la implicarea SRI şi a fostei şefe DNA Laura Codruţa Kovesi în Justiţie.

Valul 3… 3.950 de cazuri noi de COVID-19

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele