UEFA a ridicat parţial embargoul asupra fotbalului rusesc

0
- Reclama -

UEFA a ridicat parţial embargoul asupra fotbalului rusesc. În urma unei reuniuni care a avut loc marţi la Limassol, în Cipru, Comitetul Executiv al UEFA a anunţat reintroducerea în competiţiile sale a echipelor de tineret masculin şi feminin din Rusia. Acest lucru vizează echipele cu vârsta sub 17 ani şi intră în vigoare în acest sezon.

 

Într-un comunicat publicat pe reţelele sale de socializare, UEFA a explicat că „tinerii nu ar trebui să fie pedepsiţi pentru acţiuni pentru care adulţii sunt singurii responsabili”. Pentru Comitetul Executiv, „este deosebit de regretabil faptul că, din cauza conflictului continuu, o generaţie de jucători minori este privată de dreptul de a juca în competiţiile internaţionale de fotbal”.

Bode: Autostrada Transilvania a avut o istorie prea lungă şi sinuoasă

În consecinţă, organismul european a dat instrucţiuni administraţiei sale să găsească „soluţii tehnice” pentru a reintroduce echipele ruseşti Under-17 în competiţiile din acest sezon, chiar dacă tragerile la sorţi au avut deja loc. Cu toate acestea, meciurile vor trebui să se dispute în afara teritoriului rusesc, fără steaguri, imnuri naţionale sau ţinută oficială.

- Reclama -
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele