UEFA, “driblată” de doi primari PSD

0

Primarii PSD din orașele vrâncene Focșani și Panciu au găsit soluția de a fenta embargoul impus de UEFA pentru meciul de fotbal România – Norvegia de marți seară, când, din cauza scandărilor anti-maghiare ale suporterilor la jocul precedent, doar copiii și însoțitorii acestora au putut intra pe Arena Națională din București.

Astfel, Cristi Misăilă (primarul din Focșani) și Iulian Nica (primarul din Panciu) au intrat pe stadion în calitate de însoțitori ai copiilor veniți la meci din respectivele orașe, beneficiind de regula UEFA care spune că fiecare grup de 10 copii trebuie să existe un adult însoțitor (de regulă profesor sau părinte), potrivit Realitatea de Vrancea.

Ca să poată intra pe stadion în calitate de însoțitori ai copiilor, cei doi edili au luat locul unui profesor sau al unui părinte care ar fi avut dreptul să meargă la meci alături de micii suporteri, potrivit Realitatea de Vrancea.

Meciul România – Norvegia, din calificările pentru Campionatul European 2020, s-a încheiat cu scorul de 1-1. România mai are șanse teoretice de a se califica la turneul final.

Citește și: Ciprian Tătărușanu: Mai avem șanse, trebuie să credem în ele până la final

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele