UiPath, startup românesc, donează 1 mil. euro pentru reconstrucția catedralei Notre Dame

0
- Reclama -
Fondatorul companiei, Daniel Dines, a anunțat în cadrul unui eveniment, la Paris, că UiPath va dona 1 mil. de euro pentru reconstrucția catedralei.
„UiPath datorează mult Franței și culturii franceze. Este timpul ca noi să dăm ceva înapoi Franței. Din partea UiPath, voi dona 1 milion de euro pentru reconstrucția catedralei Notre Dame”, a spus Dines, potrivit unei postări pe pagina de Twitter a companiei.
Compania de tehnologie UiPath a fost fondată în 2005, la București, de antreprenorii români Daniel Dines și Marius Tirca.
În 2017, compania cu aproape 600 de angajați și-a mutat birourile la New York, iar în prezent are peste 700 de clienți și birouri în Londra, Singapore și Tokyo. În 2019, valoarea companiei ar putea ajunge la 7 mld. dolari.
Tragedia de la Notre Dame a mobilizat chiar din seara incendiului marile companii din Franța și nu numai, care au anunțat donații generoase. Companiile care dețin marile branduri de modă LVMH (Louis Vuitton, Christian Dior, Givenchy, Dom Pérignon, Hennessy) și Kering (Gucci, Yves Saint Laurent, Alexander McQueen, Balenciaga) au donat împreună 300 milioane euro, compania petrolieră Total – 100 mil. euro, Credit Agricole – 1 mil. euro, L’Oreal – 200 mil. euro, Societe Generale – 10 mil. euro.
- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele