Un cal a făcut senzație la un majorat din Brașov. Află tot ce s-a întâmplat la petrecere – VIDEO

0
- Reclama -

Scene demne de filmele din Vestul Sălbatic au fost surprinse în comuna Holbav, din județul Brașov. Un adolescent care abia împlinise 18 ani a intrat călare pe un cal într-un cămin cultural, în timpul petrecerii organizate cu ocazia majoratului.

Cu ocazia împliniri frumoasei vârste de 18 ani, un tânăr din Holbav, județul Brașov a decis să-și sărbătorească într-un mod aparte ziua de naștere.

Așadar, a decis să-și facă o intrare spectaculoasă la petrecerea de majorat. Zis și făcut, proaspătul major a intrat călare pe un cal în incinta căminului cultural unde se desfășura evenimentul.

Se pare că băiatul nu a luat această decizie singur, întrucât, în imaginile ajunse virale pe rețelele de socializare se poate observa că cel care îndrumă animalul este chiar tatăl sărbătoritului

Invitații de la majorat îl aclamă pe tânărul care a intrat călare la majorat

După intrarea demnă de filmele cu cowboy din Vestul Sălbatic, cei aproximativ 50 de invitați de la petrecerea de majorat chinuie animalul și îl aclamă și audă pe călărețul care tocmai ce a împlinit 18 ani. În tot acest timp, tânărul sărbătorit se plimbă mândru pe cal printre cei care au venit să-l sărbătorească.

Tatăl adolescentului îndrumă animalul în fața formației care întreține atmosfera de la petrecere. Fără să se gândească la faptul că animalul s-ar putea speria și ar putea deveni violent din cauza gălăgiei și a mulțimii, gazdele majoratului îi fac calului turul sălii de petreceri.

- Reclama -

Oprea Lucian Vasile, primarul din comuna brașoveană Holbav a declarat că a fost înștiințat în legătură cu incidentul la scurt timp după ce imaginile au ajuns virale pe rețelele de socializare și că urmează a se stabili dacă cei care au făcut acest gest pot fi sancționați.

Proprietarii ar putea fi amendați

Primarul comunei Holbav, Lucian Oprea, spune că a aflat despre incident după ce imaginile au ajuns pe internet. El a convocat Consiliul Local, dar și juriștii primăriei pentru a analiza dacă cei care au închiriat căminul cultural ar putea fi sancționați în vreun fel. Edilul spune că animalul nu a provocat stricăciuni și că nicio persoană nu a fost rănită în timpul petrecerii.

Video:

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele