Un copil născut la un concert Metallica a primit numele lui James Hetfield

1
- Reclama -

O artistă braziliană în tatuaje a născut la un concert Metallica din Curitiba și i-a dat bebelușului său un nume în onoarea trupei, botezându-l James, la fel ca solistul James Hetfield, care a aflat și a vrut să îl vadă.

Mama copilului, Joice Figueiró, a intrat în travaliu în timpul concertului pe Estádio Couto Pereira, în luna mai a acestui an. Însărcinată în 39 de săptămâni, ea a început să aibă contracții la scurt timp după ce Metallica a urcat pe scenă, apoi i s-a rupt apa pe drumul spre spital. Astfel, nu a avut timp suficient pentru a ajunge la maternitate, iar fiul ei, Luan, s-a născut la ora 23:15, „în sunetul lui <Enter Sandman>”, după cum a dezvăluit Figueiró pe Instagram.

Trupa americană a distribuit vestea lui Figueiró pe feed-ul lor de Instagram Stories, iar solistul James Hetfield i-a sunat, de asemenea, pe proaspăta mamă și pe soțul ei, Jaime, pentru a-i felicita personal.

Totodată, într-un interviu acordat pentru „The Guardian”, Figueiró a detaliat experiența pe care a avut-o și a dezvăluit că ea și soțul ei i-au dat lui Luan un al doilea nume inspirat de Metallica, „James”, după numele lui Hetfield.

„I-am spus toată povestea”

Am ales deja numele Luan pentru copil. Ne-am simțit atât de conectați cu James la telefon încât am decis să îi dăm al doilea nume lui Luan, James. Pur și simplu ni s-a părut potrivit. Acum nu va mai putea asculta altă muzică decât metal”, spune artista.

- Reclama -

Tot ea a mărturisit că ei și soțului său nu le-a venit să creadă când James Hetfield a sunat. L-au descris pe muzician ca fiind „atât de amabil”. „M-a întrebat dacă sunt bine, dacă bebelușul este sănătos”, a spus Figueiró.

Joice Figueiró și-a amintit cum a început să simtă contracții „imediat ce trupa a urcat pe scenă”, adăugând: „Am avut o mică problemă: Încercam să rezist puțin, gândindu-mă: Trebuie să văd Metallica”.

În prezent, Metallica se bucură de o revenire uriașă cu single-ul lor din 1986, „Masters Of Puppets”, după ce a apărut în finalul serialului „Stranger Things 4”. Piesa este pe cale să intre pentru prima dată vineri în „Top 40” single-uri din Marea Britanie, la 36 de ani de la lansare.

- Reclamă -

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele