Un gălățean beat a amenințat că se sinucide cu un pistol imaginar

0

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a telefonat la 112 și a anunțat că își va lua viața cu ajutorul unui pistol.

Agenții de poliție trimiși în misiune l-au găsit pe apelant la domiciliu, fără a avea însă nicio armă de foc, așa încât l-au internat la secția de psihiatrie a spitalului municipal.

Conform Poliției, marți seara, un bărbat a sunat la numărul unic pentru urgențe și a amenințat că se va sinucide cu o armă de foc, la domiciliul său situat într-un bloc din Galați.

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Galați s-au deplasat de urgență la blocul indicat și au luat toate măsurile care se impun în astfel de situații pentru protejarea populației, iar cu ajutorul luptătorilor din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Galați au intervenit în locuința bărbatului fără a fi necesară folosirea forței”, a anunțat Poliția.

Agenții au căutat prin casă și nu au găsit niciun pistol. Prin urmare, bărbatul a fost dus la psihiatrie:

A fost identificată persoana care a amenințat cu acte suicidale, fiind vorba despre un bărbat cu vârsta de 46 ani și care, se afla într-o stare avansată de ebrietate. Nu a fost găsită nicio armă asupra sa sau în locuință, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu este deținător de nici un tip de armă. Datorită stării în care se afla a fost condus la Spitalul Municipal Elisabeta Doamna Galați – Secția Psihiatrie, unde a rămas internat”, au precizat aceiași polițiști.

Gălățeanul a fost sancționat contravențional cu amendă de 1.000 de lei, pentru apelarea serviciului de urgență 112 în mod nejustificat.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele