Un lider antivaccinist italian a murit infectat cu Covid-19

1

Cunoscutul biolog și nutriționist Italian Franco Trica, antivaccinist convins, a susținut de-a lungul pandemiei tratarea bolii cu suplimente și nu s-a vaccinat pentru că era convins că avea un sistem imunitar puternic.

În vârstă de 70 de ani, acesta era internat de două săptămâni în spital și a murit vineri din cauza unor complicații asociate coronavirusului.

Conform „Visione TV”, Trinca era în spitalul din Perugia de circa 14 zile, din cauza unei pneumonii bilaterale cauzate de Covid. El a fost în atenția presei italiene pentru poziția sa critică față de vaccinuri. A fost invitat frecvent la emisiuni de televiziune unde și-a prezentat opiniile cu privire la Covid, vaccinuri și îngrijirea la domiciliu cu metode alternative.

Franco Trinca a fost și un susținător al utilizării pastilelor pe bază de vitamina C pentru tratarea pacienților cu Covid-19.

Totodată un critic vehement la adresa vaccinurilor, el chiar a depus plângere împotriva statului italian pentru masacru și terorism.

Potrivit „open.online”, la o emisiune de televiziune difuzată în septembrie 2021, el a declarat că nu s-a vaccinat fiindcă „simțea” că are un sistem imunitar excelent.

1 comentariu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele