Un milion de dolari au fost cheltuiţi pentru teste Covid-19 la Festivalul de la Cannes

0

Festivalul de Film de la Cannes a cheltuit mai mult de un milion de dolari pentru a testa regulat aproximativ 28.000 de participanţi, informează Variety.

 

Cei din Uniunea Europeană au putut ocoli astfel de proceduri prin prezentarea dovezii de vaccin, dar nu a existat garanţia că oamenii nu se vor îmbolnăvi în contextul în care varianta Delta se răspândeşte la nivel global.

Atunci când actriţa franceză Léa Seydoux, care avea trei filme în competiţie, şi-a anulat călătoria la Cannes după ce a fost testată pozitiv pentru Covid-19, pe care l-a contractat de pe un platou de filmare, unii s-au temut că este începutul unui val de cazuri.

Dar, până acum, nu au existat raportări de focare majore din Cannes.

Chiar şi zvonurile că preşedintele francez Emmanuel Macron ar închide festivalul s-au dovedit nefondate, întrucât regulile stricte de participare la evenimente culturale au intrat în vigoare după festival.

Cea de-a 74-a ediţie a festivalului de la Cannes a oferit două săptămâni de filme non-stop – şi vedete importante precum Matt Damon, Regina King şi Timothée Chalamet – în mijlocul unei pandemii globale.

Universitatea “Babeş-Bolyai” a cumpărat hotelul Opera Plaza

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele