Un operator privat rus încearcă să pună mâna pe piața jocurilor de noroc

0
- Reclama -

Juranlistul Stelian Negrea este de părere că Răzvan Burleanu și Federația Română de Fotbal, înearcă, cu susținere de la comisia de specialitate din Parlament, să creeze un nou reglementator pe piața jocurilor de noroc -Federațiile Sportive Naționale.

Citiți și Stelian Negrea pe facebook: 12 miliarde de lei prejudicii din banul public constatate de Curtea de Conturi

„DNA, unde esti DNA sa vezi cum un operator privat rus incearca sa puna mana pe piata jocurilor de noroc cu ajutorul unei institutii publice de drept privat?

FRF-ul lui Razvan Burleanu, care incearca cu disperare sa puna mana pe un nou mandat la sefia acestei institutii in contra generatiei de aur, are un contract de sponsorizare cu operatorul de jocuri de noroc Fortuna, detinut de un fond de investitii rus.

Acelasi FRF incearca sa impuna prin Parlament, cu ajutorul lui Eugen Teodorovici si a sefei comisiei pentru invatamant, stiinta, tineret si sport, Camelia Gavrila, un proiect de lege prin care piata jocurilor de noroc sa fie dublu reglementata: adica pe langa Oficiul National al Jocurilor de Noroc (ONJN) pe piata jocurilor de noroc sa mai fie un nou reglementator, federatiile sportive nationale.

Si uite asa trece prin Senat si aproape prin Camera Deputatilor un proiect de lege pentru aprobarea OUG 38/2017 privind modificarea si completarea Legii educatiei fizice si sportului nr. 69/2000 prin care federatiile sportive nationale primesc puteri de licentiere a operatorilor de pe piata jocurilor de noroc, inclusiv „sa negocieze cu operatorii de pariuri si pronosticuri sportive in mod transparent si non-discriminatoriu pentru acordarea de licente ne-exclusive, pe perioade determinate”.

- Reclama -

Mai stiu pe unul, care detinea un operator pe piata jocurilor de noroc Winmaster, Sebastian Ghita, care si-a pus oameni peste tot si domina autoritar piata jocurilor de noroc prin tot felul de artificii legislative si nu numai si acum ne face cu ochiul din spa de la Belgrad unde s-a refugiat de mana lunga a legii.” scrie Stelian Negrea pe pagina sa de Facebook.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele