Un poliţist din Ilfov a fost mușcat de burtă de un scandalagiu

0
- Reclama -

Agentul de poliție a fost rănit în misiune, fiind mușcat de burtă în timp ce îi punea cătușele unui bărbat recalcitrant, pe o stradă din orașul Otopeni.

Agresorul, în vârstă de 35 de ani, nu s-a liniștit nici după ce a fost dus la sediul Poliției.

Oamenii legii din suburbia bucureșteană au fost sesizați că pe o stradă un bărbat, probabl beat, face scandal, a anunțat miercuri seară Poliția Ilfov.

Agenții l-au găsit pe bărbatul care se manifesta recalcitrant, având un comportament agresiv, fizic și verbal, refuzând, totodată, să se legitimeze. Când a fost încătușat, bărbatul l-a mușcat în zona abdomenului pe unul dintre polițiștii care îl țineau.

Scandalagiul a fost condus la sediul Poliției Orașului Otopeni, unde a continuat să fie agresiv fizic și verbal, amenințând cu moartea toată lumea din jur.

- Reclama -

Totodată, la sediul Poliției Orasului Otopeni s-a deplasat un echipaj medical, care a acordat îngrijiri de specialitate polițistului rănit.

În cauză, procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea, a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii a 4 infracțiuni de ultraj, una în forma lovirii sau alte violențe și 3 în forma amenințării, toate cu aplicarea concursului de infracțiuni și a stării de recidivă. Ulterior, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile”, transmite Poliția Ilfov într-un comunicat pe site-ul oficial al instituției.

Amintim, în urmă cu câțiva ani, un alt scandalagiu s-a opus arestării și a mușcat un polițist de deget, provocându-i răni serioase.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele