Un preot a mers la mama lui Cristi Danileț acasă: „Dacă nu mergeți la referendum, homosexualii vă iau copiii!” Replica dată de femeie

0

Judecătorul Cristi Danileț a povestit pe pagina sa de Facebook o întâmplare amuzantă a cărei protagonistă este chiar mama lui. Femeia a primit vizita unui preot care a îndemnat-o să meargă la referendum pentru a împiedica cuplurile gay să adopte copii.

„Preotul, ieri, bate la ușă. Deschide mama. «Dacă nu mergeți la referendum, homosexualii vă iau copiii!», zice el și îi dă un pliant. Mama: „Băieții mei îs mari, sunt și însurați. Nu îi mai ia nimeni”. Am o mamă progresistă! S-a întâmplat pe bune”, a povestit judecătorul.

Judecătorul a mai afirmat, ca răspuns la comentariul utilizatorului, că în 2015, când se strângeau semnăturile pentru referendum, preoții au venit tot la mama lui și i-au spus că „a spus părintele să semnați, că le trebuie la Parlament împotriva homosexualilor”.

Preotul, ieri, bate la ușă. Deschide mama.„Dacă nu mergeți la referendum, homosexualii vă iau copiii!” zice el și îi dă…

Publicată de Cristi Danilet pe Vineri, 28 Septembrie 2018

Citește și Un preot din Brăila, sancționat de Poliție, după ce a montat un banner pro referendum pe gardul bisericii

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele