Un star al lui Paris Saint-Germain, anchetat pentru viol

0
- Reclama -

Achraf Hakimi a devenit subiectul unei investigații în capitala Franței, după ce a fost acuzat de o tânără că ar fi violat-o la el acasă.

Surprinzătorul anunț a fost făcut luni seară chiar de unul dintre ziarele apropiate de PSG, „Le Parisien”. Fotbalistul campioanei din Ligue 1, în vârstă de 24 de ani, este căsătorit cu celebra actriță Hiba Abouk, care are 36 de ani și a fost supranumită în trecut „cea mai frumoasă actriță a lumii„. Aceeași publicație a precizat că fapta s-ar fi petrecut sâmbăta trecută, după ce fotbalistul a invitat o tânără de 23 de ani la domiciliul său.

Apoi, Hakimi a început să o sărute și a încercat să o dezbrace pe tânără, care s-a opus cu toate forțele. Jucătorul a reușit, totuși, să o atingă în zonele intime și chiar ar fi reușit să o violeze, până când aceasta a reușit să fugă.

Femeia le-a mărturisit polițiștilor că a scăpat după ce i-a aplicat lui Hakimi o lovitură cu piciorul. Apoi și-a sunat un prieten, pentru a părăsi zona cât mai rapid.

Victima presupusă a fotbalistului nu a dorit să facă plângere, însă procurorii parizieni s-au autosesizat și au deschis o investigație pe numele jucătorului din Maroc.

- Reclama -

La începutul anului, Hiba Abouk declara că relația ei cu Hakimi este „ca la început„, după ce în 2022 i-a dăruit fotbalistului al doilea copil.

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele