Un urs a intrat într-o pensiune din Băile Tuşnad

0
- Reclama -

Jandarmii harghiteni au fost solicitaţi să intervină miercuri noaptea pentru îndepărtarea unor urşi, unul intrând într-o pensiune din Băile Tuşnad, unde a provocat stricăciuni, iar un altul a intrat într-un magazin din aceeaşi localitatea. În timpul patrulării pe străzile din localitate, jandarmii au observat şi alţi urşi care au fost îndepărtaţi în zona împădurită.

 

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei Harghita, primul apel primit la 112 miercuri, a fost făcut de către o femeie la ora 23.26. Ea anunţa prezenţa unui urs în interiorul unei pensiuni de pe strada Bradului din oraşul Băile Tuşnad.
“La faţa locului a fost trimis de îndată un echipaj de jandarmerie din cadrul Postului de Jandarmi Montan Băile Tuşnad, care însă nu a mai găsit ursul acolo. Animalul sălbatic a provocat stricăciuni, fiind mai mult decât probabil în căutare de hrană”, a transmis Jandarmeria Harghita.
Al doilea apel a fost făcut la aproximativ o oră după miezul nopţii, un bărbat semnalând prezenţa unui urs în faţa primăriei din aceeaşi localitate, iar din cele relatate de către acesta ursul a spart uşa unui magazin şi a intrat.

Un pui de urs brun, găsit accidentat a fost dus la Grădina Zoologică din municipiul Sibiu

- Reclamă -

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele