Unde mănânci ceva bun și sănătos în Ploiești

0

Dacă locuiești sau te afli în trecere prin Ploiești și vrei să mănânci ceva bun și sănătos, preparate tradiționale sau de pe alte meleaguri, Restaurantul Terraverde este acel locul potrivit. 

„Numele a venit ca într-o joacă, încercând să găsim o definiție pentru gândurile noastre bune: vrem o lume mai curată, un pământ cu mai mulți copaci, așadar o Terra mai …… verde. TERRAVERDE! Da, ne-am spus, asta vrem, e bine așa, să ne numim așadar Restaurant Terraverde”, a povestit Roxana Burlacu, specialist marketing Terraverde.

„Cum suntem oameni cu principii, am hotărât că în oalele noastre nu au ce căuta “ingrediente minune” care aduc la plic gust de legume sau văcuță, nici surogate de lapte sau carne, nici coloranți sau conservanți artificiali. Noi gătim zilnic, cu grijă și imaginație, numai din ingrediente proaspete și alese atent, iar mirodenia-minune pe care nu uităm niciodată să o adăugăm este pasiunea pentru bucătărie”, a declarat Roxana Burlacu.Terraverde, o companie altfel

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul alimentației publice, Terraverde desfășoară activități de restaurant & bar, catering și organizare evenimente. Societatea s-a impus ca un furnizor de servicii de calitate în domeniul restaurantelor, dând dovadă de profesionalism și seriozitate în prestarea serviciilor.

CENTRUM Ballroom & Conference – evenimente corporate de succes

CENTRUM Ballroom & Conference este localul potrivit pentru a organiza un eveniment corporate! Acesta este amplasat în centrul orașului Ploiești, pe Bulevardul Republicii nr. 65, la etajul întâi al Casei de Cultură a Sindicatelor. CENTRUM este cea mai nouă sală de evenimente din zona Ploiești, în modernizarea căreia au fost investite sute de mii de euro. Personalul calificat, bucătăria proprie, dotările moderne ridică sala la standarde europene.

CENTRUM dispune de o suprafață cu deschidere amplă și are o capacitate de până la 300 de persoane pentru evenimentele de tip corporate, precum ședințe, training-uri, workshop-uri sau lansări de produs.

„În plus, putem oferi servicii specifice acestui tip de evenimente, precum cele de interpretariat (simultan sau consecutiv), dar și întreaga logistică necesară pentru o astfel de activitate (receptori portabili, transmițătoare, console de interpret, cabine Audipack, instalații de sonorizare, microfoane fixe și mobile). Planificăm evenimentul de la A la Z, ne ocupăm de toate detaliile, alături de client, pentru a garanta că acesta va fi unul de succes”, declară Roxana Burlacu, specialist marketing Terraverde.

Pauzele lungi și dese – cheia marilor succese! Pauzele regulate te fac mai productiv și mai creativ – aceasta este concluzia unui studiu realizat la începutul acestui an de specialiștii de la Universitatea din Toronto. Cum pauza de fumat e esențială pentru relaxarea creierului și un nivel ridicat de concentrare, iar peisajul aduce o contribuție semnificativă în procesul de reenergizare, oaspeții pot ieși pe esplanada Casei Sindicatelor, de unde se poate vedea atât Catedrala Sfântul Ioan Botezătorul, cea mai impunătoare biserică din Ploiești, cât și Palatul Culturii, edificiu construit în secolul al XIX-lea.

„Până în prezent, au participat peste 4500 de persoane la evenimentele corporate organizate la CENTRUM. De fiecare dată ne-am bucurat de un feedback pozitiv și unii clienți au revenit la noi, ulterior, pentru petreceri private!”, a mai spus Roxana Burlacu.

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele