Universitatea Craiova vrea să îi transfere pe Ghiță și Boboc de la Viitorul

0

Universitatea Craiova se luptă pentru titlu în Liga 1 şi şi-a făcut deja planurile pentru viitor. Oltenii sunt gata să dea două lovituri pe piaţa transferurilor: Virgil Ghiţă (22 de ani) şi Radu Boboc (21 de ani), de la Viitorul.

 

Virgil Ghiţă şi Radu Boboc, spre Craiova

 

Mihai Rotaru este decis să facă o echipă imbatabilă la Craiova şi pentru asta vrea să rezolve cât mai repede problemele din defensivă.

Patronul grupării din Bănie îl vrea neapărat pe Virgil Ghiţă, de la Viitorul, pentru care în iarnă a oferit 1,2 milioane de euro, informează ziare.com. Hagi a cerut atunci două milioane de euro în schimbul fundaşului central, însă Craiova nu a oferit această sumă.

Dar, tratativele nu au fost abandonate şi cele două părţi vor ajunge la o înţelegere în jurul sumei de 1,5 milioane de euroVirgil Ghiţă este dorit şi de Gigi Becali, însă preţul este considerat uriaş de patronul celor de la FCSB.

Nu doar pentru Ghiţă negociază Mihai Rotaru şi Gică Hagi. Radu Boboc, fundaşul dreapta al Viitorului, este şi el dorit la gruparea din Bănie. Cei doi fotbalişti de profil defensiv ar putea ajunge “la pachet” la Craiova, în această vară.

 

Virgil Ghiţă, evoluţii excelente la Viitorul

Stoperul format la academia lui Gheorghe Hagi a avut evoluţii excelente în acest sezon.

Hagi i-a dat banderola, l-a remarcat constant la interviuri, iar Ghiță a adunat deja șase selecții în reprezentativa de tineret.

Cu un fizic impunător (1,86 m) și o detentă de săritor în înălțime, stoperul cu o cotă de 900.000 de euro a devenit aproape imbatabil în duelurile aeriene din meciurile jucate în Liga 1.

Citește și: Becali anunță că FCSB ar putea avea un nou staff tehnic începând de astăzi

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele