USR cere demisia lui Carmen Dan: “Este doar un propagandist jalnic al lui Dragnea, nu ministru de interne”

0

Președintele USR, Dan Barna, îi cere demisia lui Carmen Dan din funcția de ministru al Afacerilor Interne, menționând că raportul prezentat, referitor la protestul din 10 august, este o încercare de mușamalizare a responsabilității Jandarmeriei pentru eșecul de a înlătura persoanele violente.

“Există răspundere politică pentru represiunea din 10 august și aceea e la dvs, Carmen Dan!

Carmen Dan este doar un propagandist jalnic al lui Liviu Dragnea, nu ministrul de Interne a României. Carmen Dan îi minte și îi disprețuiește pe români prin încercarea de a mușamaliza, într-un pseudoraport, responsabilitatea Jandarmeriei pentru gazarea și brutalizarea manifestanților pașnici și pentru eșecul de a înlătura persoanele violente.

Este inadmisibil să arunci vina pentru ce s-a întâmplat asupra manifestanților pașnici, să acuzi victimele represiunii!

Carmen Dan a scormonit pe FB să găsească manipulări, dar nu a criticat niciun moment minciunile și manipulările puse în circulație chiar de Jandarmeria Română, încă din noaptea de 10 august și de presa obedientă. Pentru că odată ce e spusă sau asumată de partidul-stat minciuna devine adevăr?

A avut și Carmen Dan un moment de sinceritate, când a spus că legea nu se aplică egal pentru toți, jandarmi și manifestanți.

Remarc și faptul că din ficțiunea prezentată de Carmen Dan ca raport nu reiese aberația PSD că se pregătea înlăturarea guvernului, dar timpul pentru noi manipulări nu e trecut.

Un singur lucru mai adaug după prestația revoltătoare a lui Carmen Dan: demisia!”, a scris Dan Barna pe Facebook.

Citește și Washington Post: Guvernul corupt al României a recurs la forța brută

De Vlad Mitu

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele