USR îi cere lui Iohannis să participe la toate ședințele de Guvern din luna decembrie pentru a împiedica adoptarea OUG pe amnistie

0

Liderul USR, Dan Barna, i-a solicitat luni dimineață președintelui Iohannis să participe în luna decembrie a acestui an la toate ședințele de Guvern care vor mai avea loc pentru a împiedica adoptarea ordonanței anunțate pentru amnistie și grațiere.

,,USR va face tot ce depinde de noi în situația în care această ordonanță va apărea, dar până atunci trebuie ca fiecare forță responsabilă din societate să încerce să blocheze un astfel de demers care ar însemna, din punctul nostru de vedere, sfârșitul democrației în România. De aceea, îi solicităm președintelui României să utilizeze la maxim atribuțiile legale pe care le are și să participe pe parcursul lunii decembrie la fiecare ședință de Guvern”, a declarat Dan Barna.

Citește și Corina Crețu îi răspunde lui Vâlcov: ”Am văzut că există un complot mondial! Nu am auzit nici o delimitare a premierului față de atacurile la Comisia Europeană”

Lăsaţi un mesaj

Te rugăm să adaugi un comentariu
Vă rugăm să completaţi numele